Världens bästa tomatpasta

Använd inhemska rödmogna tomater med hög sötma och smak.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

En sötsur tomatsås som hänför alla gäster – nam nam!

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

Sås
2st Gulllök
4st Vitlöksklyftor
1msk Finhackad rosmarin
1/2dl Solrosolja
2askar Inhemska körsbärstomater
2dl Vatten
2msk Balsamvinäger
1msk Honung
1tsk Fänkolsfrön
Havssalt
Svartpeppar från kvarnen
Pasta
400g Torr pasta
Sås
  1. Finhacka löken och rosmarinen, krossa vitlöken.
  2. Glasera lökarna och rosmarinen mjuka i olja.
  3. Tillsätt resten av såsingredienserna.
  4. Reducera till en sås i 20 minuter, krossa tomaterna delvis under kokningen så att resultatet blir saftigt och sexigt – och binder pastan utmärkt.
Pasta
  1. Välj glutenfri pasta eller breda risnudlar (fungerar utmärkt som pasta)
  2. Koka pastan färdig enligt anvisningen på paketet och blanda med såsen.
  3. Servera genast.

Kock:

Sami TallbergSami Tallberg

Testa som följande

Världens bästa tomatpasta

Använd inhemska rödmogna tomater med hög sötma och smak.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

En sötsur tomatsås som hänför alla gäster – nam nam!

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

Sås
2st Gulllök
4st Vitlöksklyftor
1msk Finhackad rosmarin
1/2dl Solrosolja
2askar Inhemska körsbärstomater
2dl Vatten
2msk Balsamvinäger
1msk Honung
1tsk Fänkolsfrön
Havssalt
Svartpeppar från kvarnen
Pasta
400g Torr pasta
Sås
  1. Finhacka löken och rosmarinen, krossa vitlöken.
  2. Glasera lökarna och rosmarinen mjuka i olja.
  3. Tillsätt resten av såsingredienserna.
  4. Reducera till en sås i 20 minuter, krossa tomaterna delvis under kokningen så att resultatet blir saftigt och sexigt – och binder pastan utmärkt.
Pasta
  1. Välj glutenfri pasta eller breda risnudlar (fungerar utmärkt som pasta)
  2. Koka pastan färdig enligt anvisningen på paketet och blanda med såsen.
  3. Servera genast.

Kock:

Sami TallbergSami Tallberg

Testa som följande

Världens bästa tomatpasta
Använd inhemska rödmogna tomater med hög sötma och smak.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

Sås
2st Gulllök
4st Vitlöksklyftor
1msk Finhackad rosmarin
1/2dl Solrosolja
2askar Inhemska körsbärstomater
2dl Vatten
2msk Balsamvinäger
1msk Honung
1tsk Fänkolsfrön
Havssalt
Svartpeppar från kvarnen
Pasta
400g Torr pasta

Ohjeet

Sås
  1. Finhacka löken och rosmarinen, krossa vitlöken.
  2. Glasera lökarna och rosmarinen mjuka i olja.
  3. Tillsätt resten av såsingredienserna.
  4. Reducera till en sås i 20 minuter, krossa tomaterna delvis under kokningen så att resultatet blir saftigt och sexigt – och binder pastan utmärkt.
Pasta
  1. Välj glutenfri pasta eller breda risnudlar (fungerar utmärkt som pasta)
  2. Koka pastan färdig enligt anvisningen på paketet och blanda med såsen.
  3. Servera genast.

Kock:

Sami TallbergSami Tallberg

Testa som följande

Rödbetssmoothie
Rödbetssmoothie

En färggrann hälsobomb fullproppad med vitaminer.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Avokado- & tomatsandwich
Avokado- & tomatsandwich

Det perfekta mellanmålet!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Detoxsmoothie
Detoxsmoothie

En fräsch och utrensande smoothie med gurka, kokosvatten, ingefära och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Rostade ugnsgrönsaker
Ugnsrostad grönsaker

Rostade ugnsgrönsaker som sådana eller med tillbehör.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolibiffar
Broccolibiffar med ost och paprika

Vegetariska biffar som får lite sting genom att riva tex chiliost

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Galette
Galette med tomat och rödbeta

En vacker och smakrik galette.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Nötchoklad med saltkaramell
Julens bästa nötchoklad

Till kaffet eller efterrättsbordet.

Votes: 0
Betyg: 0
You: <