
![]() |
Vegansk palak paneer
Servera med ris
Tofu och spenatsås
|
|
![]() |
Vegansk palak paneer
Servera med ris
Tofu och spenatsås
|
![]() |

Vegansk palak paneer
Servera med ris
1st | Lök |
2st | Vitlöksklyftor |
1tsk | Garam Masala |
1tsk | Spiskummin |
1tsk | Riven ingefära |
2påsar | Fryst spenat |
1burk | Havregrädde |
1tsk | Salt |
1tsk | Peppar |
1tsk | Gurkmeja |
1paket | Tofu |
- Stek tofun på panna och ställ åt sidan.
- Hacka och fräs lök i olja tillsammans med kryddorna (garam masala, spiskummin, ingefära).
- Tillsätt den frysta spenaten och värm till att den smälter.
- Häll i havregrädden och tillsätt de stekta tofubitarna, värm upp.