Vegetarisk gulasch

Vegetarisk gulasch

En mustig, ungersk soppa med paprika och tomat.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Låt svalna en aning innan servering, servera gärna med en klick gräddfil eller creme fraiche.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

2msk Valfri olja
1st Gul lök
4st Potatisar
5dl Vatten
500g Krossade tomater
280g Förkokta vita bönor
2st Grönsaksbuljongtärning
2tsk Salt
1tsk Kummin
0,5tsk Svartpeppar
  1. Skala och hacka lök.
  2. Skölj potatis, paprika och tomat och skär i bitar.
  3. Lägg i en gryta eller stor kastrull med olja och fräs i några minter.
  4. Häll över krossade tomater och vatten och rör ner vita bönor, buljongtärningar och kryddor.
  5. Rör om och låt koka i ca 20 minuter.
  6. Låt svalna en aning innan servering, ät gärna med en klick gräddfil eller creme fraiche.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Vegetarisk gulasch

En mustig, ungersk soppa med paprika och tomat.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Låt svalna en aning innan servering, servera gärna med en klick gräddfil eller creme fraiche.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

2msk Valfri olja
1st Gul lök
4st Potatisar
5dl Vatten
500g Krossade tomater
280g Förkokta vita bönor
2st Grönsaksbuljongtärning
2tsk Salt
1tsk Kummin
0,5tsk Svartpeppar
  1. Skala och hacka lök.
  2. Skölj potatis, paprika och tomat och skär i bitar.
  3. Lägg i en gryta eller stor kastrull med olja och fräs i några minter.
  4. Häll över krossade tomater och vatten och rör ner vita bönor, buljongtärningar och kryddor.
  5. Rör om och låt koka i ca 20 minuter.
  6. Låt svalna en aning innan servering, ät gärna med en klick gräddfil eller creme fraiche.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Vegetarisk gulasch
Vegetarisk gulasch
En mustig, ungersk soppa med paprika och tomat.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

2msk Valfri olja
1st Gul lök
4st Potatisar
5dl Vatten
500g Krossade tomater
280g Förkokta vita bönor
2st Grönsaksbuljongtärning
2tsk Salt
1tsk Kummin
0,5tsk Svartpeppar

Ohjeet

  1. Skala och hacka lök.
  2. Skölj potatis, paprika och tomat och skär i bitar.
  3. Lägg i en gryta eller stor kastrull med olja och fräs i några minter.
  4. Häll över krossade tomater och vatten och rör ner vita bönor, buljongtärningar och kryddor.
  5. Rör om och låt koka i ca 20 minuter.
  6. Låt svalna en aning innan servering, ät gärna med en klick gräddfil eller creme fraiche.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Avokado- & tomatsandwich
Avokado- & tomatsandwich

Det perfekta mellanmålet!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Detoxsmoothie
Detoxsmoothie

En fräsch och utrensande smoothie med gurka, kokosvatten, ingefära och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Rostade ugnsgrönsaker
Ugnsrostad grönsaker

Rostade ugnsgrönsaker som sådana eller med tillbehör.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolibiffar
Broccolibiffar med ost och paprika

Vegetariska biffar som får lite sting genom att riva tex chiliost

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Galette
Galette med tomat och rödbeta

En vacker och smakrik galette.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Nötchoklad med saltkaramell
Julens bästa nötchoklad

Till kaffet eller efterrättsbordet.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikasallad
Paprika- & kikärtssallad

Matig sallad som passar såväl som mellanmål som middag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!