Vegetarisk gulasch

Vegetarisk gulasch

En mustig, ungersk soppa med paprika och tomat.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Låt svalna en aning innan servering, servera gärna med en klick gräddfil eller creme fraiche.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

2msk Valfri olja
1st Gul lök
4st Potatisar
5dl Vatten
500g Krossade tomater
280g Förkokta vita bönor
2st Grönsaksbuljongtärning
2tsk Salt
1tsk Kummin
0,5tsk Svartpeppar
  1. Skala och hacka lök.
  2. Skölj potatis, paprika och tomat och skär i bitar.
  3. Lägg i en gryta eller stor kastrull med olja och fräs i några minter.
  4. Häll över krossade tomater och vatten och rör ner vita bönor, buljongtärningar och kryddor.
  5. Rör om och låt koka i ca 20 minuter.
  6. Låt svalna en aning innan servering, ät gärna med en klick gräddfil eller creme fraiche.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Vegetarisk gulasch

En mustig, ungersk soppa med paprika och tomat.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Låt svalna en aning innan servering, servera gärna med en klick gräddfil eller creme fraiche.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

2msk Valfri olja
1st Gul lök
4st Potatisar
5dl Vatten
500g Krossade tomater
280g Förkokta vita bönor
2st Grönsaksbuljongtärning
2tsk Salt
1tsk Kummin
0,5tsk Svartpeppar
  1. Skala och hacka lök.
  2. Skölj potatis, paprika och tomat och skär i bitar.
  3. Lägg i en gryta eller stor kastrull med olja och fräs i några minter.
  4. Häll över krossade tomater och vatten och rör ner vita bönor, buljongtärningar och kryddor.
  5. Rör om och låt koka i ca 20 minuter.
  6. Låt svalna en aning innan servering, ät gärna med en klick gräddfil eller creme fraiche.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Vegetarisk gulasch
Vegetarisk gulasch
En mustig, ungersk soppa med paprika och tomat.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

2msk Valfri olja
1st Gul lök
4st Potatisar
5dl Vatten
500g Krossade tomater
280g Förkokta vita bönor
2st Grönsaksbuljongtärning
2tsk Salt
1tsk Kummin
0,5tsk Svartpeppar

Ohjeet

  1. Skala och hacka lök.
  2. Skölj potatis, paprika och tomat och skär i bitar.
  3. Lägg i en gryta eller stor kastrull med olja och fräs i några minter.
  4. Häll över krossade tomater och vatten och rör ner vita bönor, buljongtärningar och kryddor.
  5. Rör om och låt koka i ca 20 minuter.
  6. Låt svalna en aning innan servering, ät gärna med en klick gräddfil eller creme fraiche.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Smördegsknyten
Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!