Veggietacos

Veggietacos

Veganskt, glutenfritt och hälsosamt alternativ till traditionella tortillaplättar eller tacoskal. Tacos gjorda på isbergssallad är riktigt krispigt och gott och framhäver fyllningarna på ett mycket fräscht och gott sätt.
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Veggietacos med paprikamojo och tillredda champinjoner som fyllning!

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Isbergssallad, stor
Paprikamojo
1st Paprika, gul
1st Paprika, röd
1/2st Solo vitlök
1st Schalottenlök
1msk Tomatpuré
2msk Olivolja
1msk Vinäger
1 msk Honung
Salt, svartpeppar
Champinjonerna
10st Champinjoner
1st Solo vitlök
3msk Olivolja
2tsk Socker
Flingsalt, svartpeppar
3msk Balsamico
  1. Plocka bort de yttersta mjuka lagren av isbergsalladen, plocka sedan av så stora blad som möjligt av isbergssalladen, tvätta under kallt vatten och slunga i salladsslunga.
Paprikamojo
  1. Tvätta paprikorna, och skär i små tärningar, finhacka schalottenlök och vitlök.
  2. Blanda alltsammans i en skål, smaka av med salt och peppar.
Champinjonerna
  1. Skär champinjonerna i bitar och finhacka vitlöken.
  2. Bryn svamparna och vitlöken i olivolja, krydda med salt, socker och svartpeppar, häll på balsamico och låt det koka in.
Servering
  1. Fyll salladsbladen med en kryddig paprikamojo och med nyfrästa champinjoner.
  2. Toppa gärna med t.ex färsk koriander och ärtskott.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Veggietacos

Veganskt, glutenfritt och hälsosamt alternativ till traditionella tortillaplättar eller tacoskal. Tacos gjorda på isbergssallad är riktigt krispigt och gott och framhäver fyllningarna på ett mycket fräscht och gott sätt.
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Veggietacos med paprikamojo och tillredda champinjoner som fyllning!

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Isbergssallad, stor
Paprikamojo
1st Paprika, gul
1st Paprika, röd
1/2st Solo vitlök
1st Schalottenlök
1msk Tomatpuré
2msk Olivolja
1msk Vinäger
1 msk Honung
Salt, svartpeppar
Champinjonerna
10st Champinjoner
1st Solo vitlök
3msk Olivolja
2tsk Socker
Flingsalt, svartpeppar
3msk Balsamico
  1. Plocka bort de yttersta mjuka lagren av isbergsalladen, plocka sedan av så stora blad som möjligt av isbergssalladen, tvätta under kallt vatten och slunga i salladsslunga.
Paprikamojo
  1. Tvätta paprikorna, och skär i små tärningar, finhacka schalottenlök och vitlök.
  2. Blanda alltsammans i en skål, smaka av med salt och peppar.
Champinjonerna
  1. Skär champinjonerna i bitar och finhacka vitlöken.
  2. Bryn svamparna och vitlöken i olivolja, krydda med salt, socker och svartpeppar, häll på balsamico och låt det koka in.
Servering
  1. Fyll salladsbladen med en kryddig paprikamojo och med nyfrästa champinjoner.
  2. Toppa gärna med t.ex färsk koriander och ärtskott.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Veggietacos
Veggietacos
Veganskt, glutenfritt och hälsosamt alternativ till traditionella tortillaplättar eller tacoskal. Tacos gjorda på isbergssallad är riktigt krispigt och gott och framhäver fyllningarna på ett mycket fräscht och gott sätt.
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

1st Isbergssallad, stor
Paprikamojo
1st Paprika, gul
1st Paprika, röd
1/2st Solo vitlök
1st Schalottenlök
1msk Tomatpuré
2msk Olivolja
1msk Vinäger
1 msk Honung
Salt, svartpeppar
Champinjonerna
10st Champinjoner
1st Solo vitlök
3msk Olivolja
2tsk Socker
Flingsalt, svartpeppar
3msk Balsamico

Ohjeet

  1. Plocka bort de yttersta mjuka lagren av isbergsalladen, plocka sedan av så stora blad som möjligt av isbergssalladen, tvätta under kallt vatten och slunga i salladsslunga.
Paprikamojo
  1. Tvätta paprikorna, och skär i små tärningar, finhacka schalottenlök och vitlök.
  2. Blanda alltsammans i en skål, smaka av med salt och peppar.
Champinjonerna
  1. Skär champinjonerna i bitar och finhacka vitlöken.
  2. Bryn svamparna och vitlöken i olivolja, krydda med salt, socker och svartpeppar, häll på balsamico och låt det koka in.
Servering
  1. Fyll salladsbladen med en kryddig paprikamojo och med nyfrästa champinjoner.
  2. Toppa gärna med t.ex färsk koriander och ärtskott.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!