Veggietacos

Kategorier

Svårighetsgrad

Veggietacos
Veganskt, glutenfritt och hälsosamt alternativ till traditionella tortillaplättar eller tacoskal. Tacos gjorda på isbergssallad är riktigt krispigt och gott och framhäver fyllningarna på ett mycket fräscht och gott sätt.
Votes: 1
Betyg: 4
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti löytyy jo ostoslistalta

Veggietacos med paprikamojo och tillredda champinjoner som fyllning!

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Instruktioner

1st Isbergssallad
Paprikamojo
1st Paprika
1st Paprika
1/2st Solo vitlök
1st Schalottenlök
1msk Tomatpuré
2msk Olivolja
1msk Vinäger
1 msk Honung
Salt, svartpeppar
Champinjonerna
10st Champinjoner
1st Solo vitlök
3msk Olivolja
2tsk socker
Flingsalt, svartpeppar
3msk Balsamico
  1. Plocka bort de yttersta mjuka lagren av isbergsalladen, plocka sedan av så stora blad som möjligt av isbergssalladen, tvätta under kallt vatten och slunga i salladsslunga.
Paprikamojo
  1. Tvätta paprikorna, och skär i små tärningar, finhacka schalottenlök och vitlök.
  2. Blanda alltsammans i en skål, smaka av med salt och peppar.
Champinjonerna
  1. Skär champinjonerna i bitar och finhacka vitlöken.
  2. Bryn svamparna och vitlöken i olivolja, krydda med salt, socker och svartpeppar, häll på balsamico och låt det koka in.
Servering
  1. Fyll salladsbladen med en kryddig paprikamojo och med nyfrästa champinjoner.
  2. Toppa gärna med t.ex färsk koriander och ärtskott.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Kategorier

Svårighetsgrad

Veggietacos
Veganskt, glutenfritt och hälsosamt alternativ till traditionella tortillaplättar eller tacoskal. Tacos gjorda på isbergssallad är riktigt krispigt och gott och framhäver fyllningarna på ett mycket fräscht och gott sätt.
Votes: 1
Betyg: 4
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti löytyy jo ostoslistalta

Veggietacos med paprikamojo och tillredda champinjoner som fyllning!

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Instruktioner

1st Isbergssallad
Paprikamojo
1st Paprika
1st Paprika
1/2st Solo vitlök
1st Schalottenlök
1msk Tomatpuré
2msk Olivolja
1msk Vinäger
1 msk Honung
Salt, svartpeppar
Champinjonerna
10st Champinjoner
1st Solo vitlök
3msk Olivolja
2tsk socker
Flingsalt, svartpeppar
3msk Balsamico
  1. Plocka bort de yttersta mjuka lagren av isbergsalladen, plocka sedan av så stora blad som möjligt av isbergssalladen, tvätta under kallt vatten och slunga i salladsslunga.
Paprikamojo
  1. Tvätta paprikorna, och skär i små tärningar, finhacka schalottenlök och vitlök.
  2. Blanda alltsammans i en skål, smaka av med salt och peppar.
Champinjonerna
  1. Skär champinjonerna i bitar och finhacka vitlöken.
  2. Bryn svamparna och vitlöken i olivolja, krydda med salt, socker och svartpeppar, häll på balsamico och låt det koka in.
Servering
  1. Fyll salladsbladen med en kryddig paprikamojo och med nyfrästa champinjoner.
  2. Toppa gärna med t.ex färsk koriander och ärtskott.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Svårighetsgrad

Veggietacos
Veggietacos
Veganskt, glutenfritt och hälsosamt alternativ till traditionella tortillaplättar eller tacoskal. Tacos gjorda på isbergssallad är riktigt krispigt och gott och framhäver fyllningarna på ett mycket fräscht och gott sätt.
Votes: 1
Betyg: 4
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Kategorier

Min kokbok

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti löytyy jo ostoslistalta
portioner

Recept

1st Isbergssallad
Paprikamojo
1st Paprika
1st Paprika
1/2st Solo vitlök
1st Schalottenlök
1msk Tomatpuré
2msk Olivolja
1msk Vinäger
1 msk Honung
Salt, svartpeppar
Champinjonerna
10st Champinjoner
1st Solo vitlök
3msk Olivolja
2tsk socker
Flingsalt, svartpeppar
3msk Balsamico

Instruktioner

  1. Plocka bort de yttersta mjuka lagren av isbergsalladen, plocka sedan av så stora blad som möjligt av isbergssalladen, tvätta under kallt vatten och slunga i salladsslunga.
Paprikamojo
  1. Tvätta paprikorna, och skär i små tärningar, finhacka schalottenlök och vitlök.
  2. Blanda alltsammans i en skål, smaka av med salt och peppar.
Champinjonerna
  1. Skär champinjonerna i bitar och finhacka vitlöken.
  2. Bryn svamparna och vitlöken i olivolja, krydda med salt, socker och svartpeppar, häll på balsamico och låt det koka in.
Servering
  1. Fyll salladsbladen med en kryddig paprikamojo och med nyfrästa champinjoner.
  2. Toppa gärna med t.ex färsk koriander och ärtskott.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Vichyssoisse
Vichyssoisse

Vichyssoise, den sammetslena klassikern!

Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Glass med jordgubb och lemoncurd
Glass med jordgubb och lemoncurd

Glass med jordgubb och lemoncurd, utan glassmaskin!

Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Morotsgryta
Morotsgryta

Morotsgryta med kokos och röd curry.

Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Summerrolls
Summerrolls

Rullarna kan göras på förhand men bör hållas i väl försluten förpackning i kylskåp.

Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Focaccia
Foccaccia

Fociaccia med fetaostkräm!

Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
One pot minestrone
One pot minestrone

→ Grytan görs enkelt vegansk genom att byta ut spaghettin mot t.ex kikärtspaghetti och genom att söta soppan med lite ljus baksirap istället.

Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Pannkaka med kokos
Pannkaka med kokos

Pannkaka passar såväl som efterrätt som mellanmål!

Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Svampfrestelse
Svampfrestelse

Svampfrestelse på färska svampar.

Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Chili sin carne
Chili sin carne

Tips! Vill du göra en barnfamiljsversion av grytan så lämna bort chilin.

Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Veggietacos
Veggietacos

Veggietacos med paprikamojo och tillredda champinjoner som fyllning!

Votes: 1
Betyg: 4
Betygsätt detta recept!
Fiskfri fisksoppa
Fiskfri fisksoppa

Fiskfri fisksoppa.

Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Nicecream med hallon och lakrits
Nicecream med hallon och lakrits

Nicecream med hallon och lakrits.

Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
previous arrow
next arrow
Slider
2019-02-01T15:34:34+00:00

Lämna en kommentar