Vitlöks-chiligurkor

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1 Inhemsk gurka
Marinad
0,3dl Vatten
1dl Vitvinsättika
2msk Socker
4st Vitlöksklyftor
1 färsk röd chili
  1. skiva gurkan med t.ex. en osthyvel.
  2. Blanda marinaden; vatten, vitvinsättikan och socker.
  3. Hacka vitlöken och chili smått.
  4. Tillsätt vitlöken och chili i marinaden.
  5. Häll gurkskivorna i en tät och ren glasburk. Häll över marinaden och stäng locket.
  6. Blanda genom att skaka burken.
  7. Låt stå och dra i kylskåp före servering. Desto längre du låter gurkorna dra desto bättre smakupplevelse.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Vitlöks-chiligurkor

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1 Inhemsk gurka
Marinad
0,3dl Vatten
1dl Vitvinsättika
2msk Socker
4st Vitlöksklyftor
1 färsk röd chili
  1. skiva gurkan med t.ex. en osthyvel.
  2. Blanda marinaden; vatten, vitvinsättikan och socker.
  3. Hacka vitlöken och chili smått.
  4. Tillsätt vitlöken och chili i marinaden.
  5. Häll gurkskivorna i en tät och ren glasburk. Häll över marinaden och stäng locket.
  6. Blanda genom att skaka burken.
  7. Låt stå och dra i kylskåp före servering. Desto längre du låter gurkorna dra desto bättre smakupplevelse.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Vitlöks-chiligurkor
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

1 Inhemsk gurka
Marinad
0,3dl Vatten
1dl Vitvinsättika
2msk Socker
4st Vitlöksklyftor
1 färsk röd chili

Ohjeet

  1. skiva gurkan med t.ex. en osthyvel.
  2. Blanda marinaden; vatten, vitvinsättikan och socker.
  3. Hacka vitlöken och chili smått.
  4. Tillsätt vitlöken och chili i marinaden.
  5. Häll gurkskivorna i en tät och ren glasburk. Häll över marinaden och stäng locket.
  6. Blanda genom att skaka burken.
  7. Låt stå och dra i kylskåp före servering. Desto längre du låter gurkorna dra desto bättre smakupplevelse.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Smördegsknyten
Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Krämig pumpa- & paprikasoppa
Krämig pumpa- & paprikasoppa

Servera med lite grädde och färsk timjan.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat & zucchinigratäng med fetaost
Tomat & zucchinigratäng med fetaost

Serveras varm som tillbehör till huvudrätten eller som förrätt.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Äppelpaj
Äppelsmulpaj med två ingredienser

Servera med en klick grädde eller vaniljglass.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!