Kasvisreseptit

Tomat gazpacho

En kall tomatsoppa som passar utmärkt som förrätt och äts med fördel tillsammans med färskt bröd.
(0)
(460)
Tulosta
3stNärpes Grönsakers tomater
1stNärpes Grönsakers röd paprika
1litenNärpes Grönsakers Gurka
1liten Gul lök
2stVitlöksklyftor
1mskBalsamvinäger
1mskOlivolja
1tskSalt
0,5krmSvartpeppar
2skivor Valfritt mjukt bröd
  1. Skölj eller skala alla grönsaker och skär i bitar.
  2. Lägg i en matberedare eller stark mixer tillsammans med balsamvinäger, olja, salt och peppar.
  3. Mixa tills soppan är så gott som slät, lite småbitar gör dock inget.
  4. Smaka och tillsätt mera kryddor vid behov.
  5. Skär brödskivorna i små tärningar och stek i en torr stekpanna i några minuter.
  6. Häll upp gapazon i små skålar och toppa med de stekta brödbitarna.
  7. Ät gärna tillsammans med en skiva färskt, mjukt bröd.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.