Kasvisreseptit

Tomatrisotto

Ostig risotto fylld med fräscha tomater!
(0)
(433)
Tulosta
200gRisottoris
1dlOlivolja
5-7dlTomatsaft
2dl Vitvin
1stSolovitlök, hackad
1stGul lök, hackad
100gMarscarponeost
50gParmesanost riven
1askNärpes Grönsakers Dunne tomater skivade
1tskSalt
0,5tskSocker
1tskSvartpeppar
  1. Värm olivoljan i en stor kastrull.
  2. Tillsätt löken och riset i en kastrull.
  3. Låt sjuda ca 2 minuter.
  4. Tillsätt vitvinet och tomatsaften 5dl.
  5. Sjud under omrörning tills klart.
  6. Tillsätt mascarponeosten och den rivna parmesanosten.
  7. Krydda med salt, socker och svartpeppar.
  8. Tillsätt till sist tomatskivorna.
  9. Servera med din favoritört och riven parmesanosta.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.