Kasvisreseptit

Ugnsrostad grönsaker

Ugnsrostade grönsaker med smak av balsamvinäger och vitlök.
(0)
(927)
Tulosta
1stBlomkålshuvud
200gChampinjoner
230gNärpes Grönsakers Dunne
10stVitlöksklyftor
3mskOlja
2mskBalsamvinäger
1tskSalt
1tskTimjan
1krmSvartpeppar
3bladGrönkål
  1. Skölj blomkålshuvudet och skär i bitar.
  2. Skölj även Dunne-tomaterna och champinjonerna.
  3. Lägg blomkål, tomat och champinjoner i en ugnsform.
  4. Skala vitlöksklyftorna och blanda ihop med grönsakerna.
  5. Rör ihop balsamvinäger, olja och kryddor i en skål.
  6. Häll över grönsakerna och blanda väl.
  7. Rosta i ugnen i 25 minuter.
  8. Skölj och riv under tiden grönkål i mindre bitar.
  9. Ta ut formen och rör försiktigt ner grönkålsbitarna.
  10. Rosta i ytterligare 6-7 minuter.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.