Kasvisreseptit

Vegepanna med två olika sorters kål

Detta är en snabb och näringsrik mat såväl till vardag som fest. Du får ombyte till receptet genom att byta mandlarna till cashewnötter. Bästa resultatet fås med gjutjärnspanna. Passar utmärkt även till ketogen diet.
(0)
(528)
Tulosta
2stora skivorRödkål
3-4stjälkarGrönkål
0,25stZucchini
1litenSpetspaprika
0,25stPurjolök
2-3mskOlivolja
0,33tskGurkmeja pulver
Havssalt
Chili pulver
1tskKokossocker
3handfullaMandel
  1. Värm pannan.
  2. Mät olivoljan i pannan.
  3. Ta bort stjälken på grönkålen och skär alla grönsaker ner i pannan.
  4. Tillsätt mandel och kryddor.
  5. Stek under omrörning ca 10 min.
  6. Servera som den är eller med hummus.
KH
:Kaie Hakonen
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.