Kasvisreseptit

Veggietacos

Veganskt, glutenfritt och hälsosamt alternativ till traditionella tortillaplättar eller tacoskal. Tacos gjorda på isbergssallad är riktigt krispigt och gott och framhäver fyllningarna på ett mycket fräscht och gott sätt.
(0)
(410)
Tulosta
1st Isbergssallad, stor
Paprikamojo
1stPaprika, gul
1stPaprika, röd
0,5stSolo vitlök
1stSchalottenlök
1mskTomatpuré
2mskOlivolja
1mskVinäger
1mskHonung
Salt, svartpeppar
Champinjonerna
10st Champinjoner
1stSolo vitlök
3mskOlivolja
2tsksocker
Flingsalt, svartpeppar
3mskBalsamico
  1. Plocka bort de yttersta mjuka lagren av isbergsalladen, plocka sedan av så stora blad som möjligt av isbergssalladen, tvätta under kallt vatten och slunga i salladsslunga.
  2. Paprikamojo
  3. Tvätta paprikorna, och skär i små tärningar, finhacka schalottenlök och vitlök.
  4. Blanda alltsammans i en skål, smaka av med salt och peppar.
  5. Champinjonerna
  6. Skär champinjonerna i bitar och finhacka vitlöken.
  7. Bryn svamparna och vitlöken i olivolja, krydda med salt, socker och svartpeppar, häll på balsamico och låt det koka in.
  8. Servering
  9. Fyll salladsbladen med en kryddig paprikamojo och med nyfrästa champinjoner.
  10. Toppa gärna med t.ex färsk koriander och ärtskott.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.