Täytetyt suippopaprikat jogurtti kastikkeella

Suippopaprikat couscous-papu täytteellä ja korianteri-jogurtti kastikkeella! Paprikat voi tehdä myös gluteenittomana vaihtamalla couscousin riisiin tai kvinoaan.

Ainesosat

  • 4 Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
  • 2,5 Dl Couscous
  • 1 Tl Oliiviöljy
  • 1 Tl Suola
  • 1 Tl Paprikajauhe
  • 1 Tl Valkosipulijauhe
  • 1/2 Tl Mustapippuri
  • 1 Tl Srirachaa
  • 1 Lime
  • 1 Paketti Kidneypapu
  • 1,5 Dl Maissi
  • 1,5 Dl kaurakerma
  • Korianteri
  • 2 Dl Makeuttamaton soijajogurtti
Annoslaskuri: 4

Resepti

  • Uuni 225 asteeseen. Halkaise suippopaprikat ja poista siemenet, aseta uunivuokaan. Keitä 2,5 dl vettä, kun kiehuu lisää couscous ja öljy, ota pois liedeltä ja laita kansi päälle, anna kypsyä 10min. Poista kansi ja lisää sekaan mausteet, pavut, maissi, sriracha, yhden limen mehu ja kaurakerma, sekoita. Mausta lisää tarvittaessa. Lusikoi täyte paprikoihin ja kypsennä uunissa 25min. Silppua korianteri jogurtin sekaan ja mausta valkopippurilla ja suolalla. Nauti paprikat kastikkeen kanssa.
Super hyvät ja helpot täytetyt paprikat maukkaalla couscous-papu täytteellä jossa kivasti tulisuutta!
Kokkisi oli:
Anniina KotirantaAnniina Kotiranta
Course: Pääruoat
Erikoisruokavalio: Vegaaninen
Kausi: Arkiruoka
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min