Tomaatti-persiljapesto

Ainesosat

  • 200 g Täysjyväspagettia
  • 200 g Aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 0,5 dl Auringonkukansiemeniä
  • 0,5 rkl Sitruunamehua
  • 2 rkl Parmesaanijuustoa raastettuna
  • 1 dl Tuoretta persiljaa silputtuna
  • 1 tl Mustapippuria myllystä
  • 2 rkl Vettä
  • 1 Valkosipulinkynsi silputtuna

Resepti

  • Kiehauta suolattu pastavesi ja lisää spagetti.
  • Lisää sauvasekoittimen monitoimiosaan aurinkokuivatut tomaatit öljyineen, auringonkukansiemenet, sitruunamehu, raastettu parmesaanijuusto, tuore silputtu persilja, mustapippuri, vesi ja silputtu valkosipulinkynsi.
  • Surauta tasaiseksi tahnaksi, maista ja mausta lisää jos tarve.
  • Valuta spagetti ja sekoita pesto pastan joukkoon.
  • Koristele persiljalla ja raasta parmesaanijuustoa annoksen päälle.
Kokkisi oli:
Anne Pfitzner
Valmistustapa: Keitetty
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Pastat, Recept, Resepti