Tuorepuuro

Kylmänä syötävä tuorepuuro maistuu hyvin joka säällä. Sen peruskaava on helppo, 1+1+1 & makuaineet. Kaurahiutaleet turpoavat nesteessä yön yli ja aamulla puuro on valmista syötäväksi. Jos aamupala ei maistu heti herätessä, puuron voi sekoittaa valmiiksi kannelliseen astiaan ja ottaa mukaan.

Ainesosat

  • 1 dl kaurahiutaleita (tarvittaessa gluteenittomia)
  • 1 dl kasvimaitoa
  • 1 dl kasvipohjaista maustamatonta jogurttia
  • 1 rkl chian siemeniä
  • 3 rkl marjasurvosta tai hedelmäsosetta
Annoslaskuri: 1

Resepti

  • Sekoita kaikki aineet keskenään astiassa ja anna tekeytyä yön yli. Koristele aamulla mieleisilläsi lisäkkeillä.
Tuorepuuro, maailman helpoin aamupala, jota voi muokata loputtomiin!
Kokkisi oli:
Aino-Kaisa SihtolaAino-Kaisa Sihtola
Course: Välipalat
Kausi: Arkiruoka
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 15 min