Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Resepti
>
Välipala
Gluteeniton vispipuuro
Tulosta resepti
Sopii niin aamupalaksi, välipalaksi kuin jälkiruuaksikin!
Ainesosat
1
litra
Vettä
1
tl
Suolaa
3
dl
Puolukkaa
2,5
dl
Hirssihiutaleita
1
dl
Kookossokeria tai tavallista sokeria
1,5
dl
Kermaista kookosmaitoa
Annoslaskuri:
4
annosta
Resepti
Keitä vesi ja suola.
Lisää puolukat, hirssihiutaleet ja kookossokeri.
Anna kiehua n 10 minuuttia.
Anna jäähtyä.
Kun puuro on jäähtynyt lisäät maidon ja sekoitat puuron kuohkeaksi sähkövatkaimella.
Nauti maidon ja vapaavalintaisen lisukkeen kanssa.
Gluteeniton ja vegaaninen aamupala, välipala tai jälkiruoka.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Course:
Jälkiruoat
,
Välipalat
Erikoisruokavalio:
Gluteeniton
,
Kananmunaton
,
Laktoositon
,
Maidoton
,
Vegaaninen
Kausi:
Arkiruoka
,
BBQ
,
Halloween
,
Joulu
,
Juhla
,
Kesä
,
Satokausi
,
Vappu
Valmistustapa:
Keitetty
,
Sekoitettu
,
Voidaan esivalmistella
Vaikeusaste:
Helppo
Valmistusaika:
< 30 min
Murupolku:
Resepti
,
Välipala