Go Back
+ servings
Kukkakaalicurry

Kukkakaalicurry kikherneillä, tomaatilla ja chilillä

Kermainen ja lämmittävä curry kukkakaalilla, kikherneillä ja tomaatilla.

Ainesosat

  • 4 dl Vapaavalintaista riisiä
  • 1 kpl Keltainen sipuli
  • 3 kpl Valkosipulinkynsiä
  • 1 rkl Oliiviöljyä
  • 0,5 kpl Närpiön Vihanneksen chiliä
  • 3 tl Suolaa
  • 0,25 tl Mustapippuria
  • 2 rkl Curry
  • 1 rkl Kurkumaata
  • 2 purkkia Kermaista kookosmaitoa á 400ml
  • 400 g Kukkakaalia
  • 3 kpl Närpiön Vihanneksen Tomaattia
  • 380 g Esikeitettyä kikherneitä
  • Tuoretta korianteria koristeluun
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

  • Keitä riisi pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.
  • Kuori ja pienennä sipuli sekä valkosipuli ja ruskista kattilassa oliiviöljyn kanssa.
  • Hakkaa chili ja laita kattilaan.
  • Lisää suolaa, pippuria, curry sekä kurkumaata ja sekoita.
  • Kaada päälle kookosmaito ja kiehauta sillä aikaa kun leikkaat kukkakaalin ja tomaatit paloiksi.
  • Lisää kukkakaali kattilaan ja keitä 6-7 minuuttia.
  • Huuhtele kikherneet ja laita kattilaan yhdessä tomaattipalojen kanssa.
  • Keitä vielä 5 minuuttia.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Tarjoile riisin ja esimerkiksi tuoreen korianterin kanssa.
Kermainen ja lämmittävä curry
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Valmistustapa: Keitetty, Sekoitettu
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Illallinen, Resepti