Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Keitot
>
Resepti
Porkkana- ja paprikakeitto
Tulosta resepti
Sileä porkkana- ja paprikakeitto potkulla!
Ainesosat
3
isoa
Porkkanaa
5
kpl
Perunaa
4
kpl
Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
250
ml
Kaurakermaa / ruokakermaa
1,5
dl
Vettä
1,5
rkl
Hienonnettua tuoretta inkivääriä
2
kpl
Valkosipulinkynttä
1
kpl
Vihannesliemikuutio
1
tl
Yrttisuolaa
0,25
tl
Mustapippuria
Annoslaskuri:
4
annosta
Resepti
Kuori ja leikkaa porkkanat ja perunat paloiksi.
Laita suureen kattilaan yhdessä veden kanssa (1 l) ja keitä 8 minuuttia.
Huuhtele ja leikkaa sillä aikaa paprikat paloihin.
Lisää paprika kattilaan ja keitä vielä 8 minuuttia.
Kaada vesi pois ja sauvasekoita vihannekset.
Lisää kerma ja vesi ja sekoita sileäksi pyreeksi.
Kuori ja hakkaa inkivääri ja valkosipuli.
Lisää keittoon yhdessä vihannesliemikuution, yrttisuolan ja pippurin kanssa.
Sekoita lisää.
Maista ja suolaa vähän jos tarvetta.
Tarjoile kermanokareen ja pehmeän leivän kanssa.
Sileä porkkana- ja paprikakeitto potkulla!
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Course:
Alkupalat
,
Keitot
,
Pääruoat
,
Välipalat
Erikoisruokavalio:
Kananmunaton
,
Laktoositon
,
Maidoton
Kausi:
Arkiruoka
,
Halloween
,
Juhla
,
Kesä
,
Satokausi
,
Vappu
Valmistustapa:
Keitetty
,
Miksaamalla
Vaikeusaste:
Helppo
Valmistusaika:
< 30 min
Murupolku:
Keitot
,
Resepti