Go Back
+ servings
Halloumi- ja kvinoasalaatti

Halloumi- ja kvinoasalaatti

Helppo ja raikas salaatti halloumilla ja kvinoalla.

Ainesosat

Annoslaskuri: 6 annosta

Resepti

  • Huuhtele kvinoa ja laita kattilaan 4 dl veden kanssa.
  • Keitä 10-15 minuuttia.
  • Hakkaa silla aikaa persilja.
  • Sekoita keitetyn kvinoan joukkoon persilja, yrttisuola ja valkosipulijauhe.
  • Aseta kattila sivuun ilman kantta sillä aikaa kun teet loput.
  • Leikkaa halloumijuusto ohuiksi viipaleiksi ja paista kuivassa paistinpannussa kunnes pinta on kullanruskea.
  • Huuhtele vihersalaatti, helmitomaatit ja kurkku.
  • Revi salaatti paloiksi ja huuhtele kurkku.
  • Sekoita vihersalaatti, kurkku ja tomaatit isoon kulhoon.
  • Sekoita kvinoa salaattiin.
  • Aseta päälle halloumijuustoa ja valuta päälle reippaasti balsamicokastiketta.
  • Tarjoile esim lisukkeena lämminaterian kanssa tai kevyempänä lounaana.
Helppo ja raikas salaatti
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén