Go Back
+ servings

Maailman paras tomaattipasta

Valitse kotimaset makeat ja kypstät tomaatit, missä maku on super, niin saat mahtavan lopputuloksen.

Ainesosat

Kastike

  • 2 kpl Keltasipulia
  • 4 kpl Valkosipulinkynttä
  • 1 rkl Rosmariinia, hienonnettua
  • 2 rasiaa Kotimaisia kirsikkatomaatteja
  • 2 dl Vettä
  • 2 rkl Balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl Hunajaa
  • 1 tl Fenkolinsiemeniä
  • Merisuolaa
  • Mustapippuria myllystä

Pasta

  • 400 g Kuivapastaa
Annoslaskuri: 4

Resepti

Kastike

  • Hienonna sipuli ja rosmariini, murskaa valkosipuli.
  • Kuullota sipulit ja rosmariini pehmeiksi öljyssä.
  • Lisää loput ainekset. Keitä kasaan, kastikkeeksi 20 minuutin ajan, murskaa tomaatit osittain kypsennyksen aikana, jotta lopputulos on mehevä ja seksikäs – sitoen pastan itseensä oivasti.

Pasta

  • Voi valita gluteenitonta tai leveitä riisinuudeleita (toimii pastana erinomaisesti
  • Keitä pasta valmista paketin ohjeen mukaan ja sekoita kastikkeen joukkoon.
  • Tarjoile välittömästi.
Hapanmakea tomaattikastike hurmaa kaikki vieraasi – nam nam!
Kokkisi oli:
Sami Tallberg
Valmistustapa: Keitetty
Vaikeusaste: Vähän vaativampi
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Pastat, Resepti