Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Keitot
>
Resepti
Kukkakaalikeitto
Tulosta resepti
Satokaudella kannattaa tehdä isompi satsi koska keittoa voi syödä monta päivää.
Ainesosat
1
kpl
Kukkakaali
1
kpl
Keltasipuli
2
dl
Kermaa
Vihanneslientä
Suolaa
Pippuria
Annoslaskuri:
4
Resepti
Pilko kukkakaali pieniksi paloiksi, käytä myös varsi.
Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
Keitä kukkakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
Aja sauvasekoittimella sileäksi, lisää kerma, suola ja pippuri ja anna kiehua n. 10 minuuttia lisää. Suurusta tarvittaessa maizenalla.
Maukas kukkakaalikeitto isommallekin porukalle.
Kokkisi oli:
Björn Helsing
Course:
Keitot
,
Pääruoat
Erikoisruokavalio:
Gluteeniton
,
Kananmunaton
Kausi:
Arkiruoka
,
Kesä
,
Satokausi
Valmistustapa:
Keitetty
Vaikeusaste:
Helppo
Valmistusaika:
30-60 min
Murupolku:
Keitot
,
Resepti