Go Back
+ servings

Puolukassa keitettyjä päärynöitä

Tarjoile puolukassa keitetyt päärynät vaniljajäätelön kera.

Ainesosat

  • 4 kpl Päärynöitä, siemenetön
  • 3 msk Ruokosokeria
  • 1,5 dl Puolukoita, pakaste
  • 1 tl Vaniljasokeria
  • 1 mm Kanelia
  • 6 dl Vettä
Annoslaskuri: 4

Resepti

  • Kuori päärynät, jätä oksa paikoilleen. Leikkaa päärynästä pohja tasaiseksi jotta se pysyy paremmin pystyssä.
  • Laita päärynät kattilaan ja lisää kaikki muut ainekset. Annan kiehua n. 15 minuuttia jos päärynät ovat hieman raakoja. Kokeile veitsellä, kun ovat pehmeitä ne ovat valmiita.
  • Nosta päärynät liemestä hetken ennen tarjoilua.
  • Tarjoile keitettyjen puolukoiden ja vaniljajäätelön, vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kanssa.
Tarjoile puolukassa keitetyt päärynät vaniljajäätelön kera.
Kokkisi oli:
Jens Lindstedt
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton
Valmistustapa: Keitetty
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Jälkiruoat, Resepti