Kasvisreseptit

Batathummus

Hummus passar ypperligt som tex dip.
(0)
(429)
Ingredienser
Tulosta
1stBatat á 300g
200gKikärter
2mskTahini
2mskOlivolja
1tskSalt
Portioner
Kategorier
Maträtt
Tillbehör
Plockmat
Specialkost
Glutenfri
Äggfri
Laktosfri
Mjölkfri
Vegan
Säsong
Vardagsmat
Fest
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
Mindre än 30 min
Tillagningssätt
Kokat
Mixat
Gör så här:
  1. Skala och skär bataten till bitar som motsvarar fingerspetsen i storlek.
  2. Värm en kastrull.
  3. Lägg olivolja och batat i kastrullen.
  4. Bryn en minut.
  5. Tillsätt alla ingredienser förutom tahinin.
  6. Täck med vatten.
  7. Koka tills bataten är mjuk.
  8. Häll av och ta till vara kokvätskan.
  9. Mosa massan tillsammans med tahinin.
  10.  Tillsätt vid behov av kokvätskan.
  11. Smaka av. 
Kasvisreseptit.fi
Din kock:Kasvisreseptit.fiFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.