Grönsaksrecept för vardag och fest

Bli en del av den framtida matgemenskapen – skapa ett konto idag!

Kasvisreseptit.fi är mera än bara en receptbank för grönsaksrecept. Detta är ett forum där hemmakockarna och proffs som älskar vegetarisk mat träffas, forumet där alla hittar inspiration och lättnad till sin vardagsmat och för fest.

Är butikens grönsaksavdelning en av dina favoritplatser? Får en smakrik och hälsosam grönsaksrätt ditt hjärta att slå lite extra? Genom att skapa ett eget konto får du tillgång till en helt egen receptförvaring (min kokbok), i vilken du kan spara receptskatterna du finner på sidan, så att du sedan lätt och enkelt hittar dem igen. Du kan också mata in egna recept och låta andra njuta av dina skapelser.

Så låt dig inspireras, och gör det enkelt för dig att lyckas och fram för allt – njut av den goda grönsaksmaten och dess tillredning.

Överraska och charma med grönsaksrecept

Skäm bort dig själv eller överraska familjen med en smak fylld matstund tillsammans. Eller kom till skott och bjud in vännerna på middag – skratta och njut tillsammans med god mat. Diskutera om recepten, bli inspirerad och få nya vänner på köpet – god mat för oss samman!

Här nedan har vi samlat några av våra favoritrecept.

Recepttips

Börja med dessa.
Axplock av olika grönsaksrätter som väcker smaklökarna till liv.

Till mellanmål

Mellanmål och tips.

Oavsett om du söker recept för mjölkfritt, veganskt eller annars bara ett gott mellanmål, så har du kommit till rätt adress.
Vardagsmat

Vad skall vi äta idag?

Lätt hemlagad mat som är hälsosamt och billigt.
Helgmat

Mat tips till helgen.

Söker du efter de senaste trenderna eller de välbekanta fest recepten.
Snabba och enkla matrecept

Ibland vill man snabbt och enkelt få maten klar.

Här finner du de enkla mattipsen till vardag och helg.