Tomat-canneloni
Pasta smakar till personer i olika åldrar och går att servera såväl till vardag som fest. Tillred en större sats åt gången och du har en mumsig rätt att värma!
300g | Canneli-pasta |
1st | Närpes Grönsakers Spetspaprika |
2st | Rödlök |
4st | Vitlöksklyfta |
1st | Närpes Grönsakers röd chili |
3st | Närpes Grönsakers San Marzano tomat |
400g | Tomatkross |
3dl | Vatten |
2msk | Olivolja |
100g | Riven ost |
2tsk | Salt |
1krm | Svartpeppar |
1msk | Socker |
1kruka | Färsk basilika |
- Lägg ugnen på 160 grader.
- Värm en kastrull på spisen.
- Lägg olivolja, rödlök, spetspaprika, vitlök och röd chili i kastrullen
- Bryn ett par minuter.
- Tillsätt tomatkross, tomatskivor och vatten.
- Koka några minuter.
- Koka några minuter. Krydda med svartpeppar, salt och socker.
- Lägg cannelonerna i en ugnsform med kanter.
- Häll på tomatvätskan.
- Strö på riven ost.
- Grädda i ugnen 30-40 minuter
- Till att cannelonerna är klara.
- Dekorera med riven basilika före servering.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.