Kasvisreseptit

Kesäkurpitsa-parsapasta

Kesäkurpitsassa on runsaasti kaliumia ja karoteenia. Se on oikea laihdutusruoka, joka on hyvä esimerkiksi gratineissa, grillattuna tai voissa paistettuna.
(0)
(427)
Tulosta
0,5dlRuokaöljyä
500gTomaattimurskaa
100gKeltasipulia
50gValkosipulia
1rklkuivattua basilikaa
1kplKesäkurpitsa
200gParsaa
2dlPunaisia linssejä, esikeitettyjä
2rklHunajaa
2dlKermaa
Suolaa
Valkopippuria
Kierrepastaa
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuullota öljyssä padassa.
  3. Lisää vihannekset ja murskattu tomaatti, basilika ja hunaja.
  4. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
  5. Lisää kerma ja esikeitetyt punaiset linssit.
  6. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  7. Sekoita pasta ja kastike sekunteja ennen tarjoilua.
  8. Tarjoile muutaman leikatun tomaatin kanssa.
BH
:Björn Helsing
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.