Kesäkurpitsa-parsapasta
Kesäkurpitsassa on runsaasti kaliumia ja karoteenia. Se on oikea laihdutusruoka, joka on hyvä esimerkiksi gratineissa, grillattuna tai voissa paistettuna.
0,5dl | Ruokaöljyä |
500g | Tomaattimurskaa |
100g | Keltasipulia |
50g | Valkosipulia |
1rkl | kuivattua basilikaa |
1kpl | Kesäkurpitsa |
200g | Parsaa |
2dl | Punaisia linssejä, esikeitettyjä |
2rkl | Hunajaa |
2dl | Kermaa |
Suolaa | |
Valkopippuria | |
Kierrepastaa |
- Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
- Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuullota öljyssä padassa.
- Lisää vihannekset ja murskattu tomaatti, basilika ja hunaja.
- Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
- Lisää kerma ja esikeitetyt punaiset linssit.
- Mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Sekoita pasta ja kastike sekunteja ennen tarjoilua.
- Tarjoile muutaman leikatun tomaatin kanssa.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.