Kasvisreseptit

Blomkålstacon

Något litet salt men skulle inte alltid vilja bjuda på det samma? Detta är ett ypperligt exempel på hur man får något väldigt vanligt och traditionellt till något helt annorlunda och intressant! Hälsosamt och så fullt med smak! Börjar vattnas i munnen av bara tanken, iväg för att kocka!
(0)
(15)
Tulosta
Tillbehör:
8stTacoskal
1stAvokado
1dlCreme fraiche
1stRödlök
100gNärpes Grönsakers snäxitomat
200gNärpes Grönsakers gurka
1dlFärsk koriander
1dlTomatsalsa
1dlOstsås
Rostad blomkål och bönor:
1stStor blomkål
200gNärpes Grönsakers störbrytböna
2mskOlivolja
1pssTacokrydda
  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Placera den till små blomknyten skärda blomkålen och störbrytsbönorna (ändorna bortskärda) på en ugnsplåt.
  3. Blanda olivolja och tacokrydda, lägg på grönsakerna och blanda väl.
  4. Rosta grönsakerna i ugn i ca 20-30 minuter till att de är gyllenbruna och knapriga.
  5. Blanda om grönsakerna ungefär då halva tiden gått så att de rostas jämt.
  6. Lägg ihop genom att placera tacoskalen stående och fyll dem med de rostade grönsakerna.
  7. Tillsätt tärnad avokado, creme fraiche, hackad rödlök, skivade snäxitomater, tärnad gurka, tomatsalsa, ostsås och koriander.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.