Gurka och makaronisallad
Denna fräscha gurk-makaronsallad passar som förrätt, huvudrätt eller varför inte som tillägg. Enkelt, snabbt och går lätt att ta med till arbetsplatsen som lunch.
400g | Makaroner |
1st | Närpes Grönsakers gurka |
1kruka | Dill |
1kruka | Gräslök |
150g | Turkisk yoghurt |
150g | Helmajonnäs |
2tsk | Salt |
1krm | Svartpeppar |
- Koka upp vatten till makaronerna.
- Koka makaronerna enligt anvisningarna på paketet.
- Kyl makaronerna med kallt vatten.
- Blanda i en stor skål yoghurt, majonnäs, salt, grov svartpeppar, dill, gräslök och skalad samt tärnad gurka.
- Tillsätt de nerkylda makaronerna och blanda om.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.