Kasvisreseptit

Grönsaksknyten

Grönsaksknyten på grillen är äkta sommarmat!
(0)
(3395)
Tulosta
500gPotatis (gärna nypotatis)
250gSparris
400gNärpes Grönsakers Duo paprika
1stGul lök
0,5mskOlja
1-2mskSalt
1tskSvartpeppar (1 krm per knyte)
1dlHackad dill (1 msk per knyte)
2mskSmör (1 tsk per knyte)
  1. Skölj och skär potatis och sparris i bitar.
  2. Lägg i en kastrull och koka i 5 minuter för att få lite mjukhet.
  3. Skär under tiden paprika och lök i bitar.
  4. Pensla aluminiumfolie-bitar (ca 30x30 cm) med olja.
  5. Fördela potatis, sparris, paprika och lök på aluminiumfolie-bitarna.
  6. Strö över 0,5-1 tsk salt och 1 krm svartpeppar per knyte.
  7. Toppa med hackad dill (ca 1 msk per knyte) och en klick smör (ca 1 tsk per knyte).
  8. Dra ihop aluminiumfolien runt innehållet och förslut väl.
  9. Grilla cirka 15 minuter.
  10. Servera som tillbehör till exempelvis grillat.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.