Picklad rödlök med chili
Picklad rödlök med chili passar till det mesta!

Ingredienser
| 2,5dl | Vatten |
| 1dl | Ättika |
| 0,5dl | Socker |
| 0,5tsk | Salt |
| 6småa | Rödlökar |
| 1röd | Närpes Grönsakers röd chili |
Portioner
Gör så här:
- Koka upp vatten, ättika, salt och socker.
- Låt svalna.
- Skär under tiden rödlök och chili i bitar och lägg i en glasburk.
- Häll över lagen och ställ i kylskåpet.
- Löken är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.






