Kasvisreseptit

Rostad brysselkål med pärltomater, svamp och balsamico

En plåt med grönsaker och svamp är ett enkelt sätt att snabbt få mera grönt på bordet. Servera som tillbehör till olika varmrätter.
(0)
(1228)
Tulosta
600gBrysselkål
200gChampinjoner
400gNärpes Grönsakers Pärltomater
2mskOlivolja
1,5tskFlingsalt
1krmSvartpeppar
1stGranatäpple
Balsamicodressing
  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skär brysselkål och champinjoner i bitar.
  3. Skölj tomaterna.
  4. Lägg alla grönsaker på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Ringla över olivolja och smaksätt med salt och peppar.
  6. Rosta i mitten av ungen i 20 minuter.
  7. Kärna under tiden ur granatäpplet och lägg kärnorna i en skål.
  8. Ta ut plåten ur ugnen och rör ner granatäppelkärnor och ringla över rikligt med balsamico- dressing innan servering.
  9. Servera exempelvis som tillbehör på julbordet eller annat buffébord.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.