Valkosipuli-chilikurkut

Ingredienser
| Kotimainen kurkku | |
| Marinadi | |
| Vettä | |
| Valkoviinietikkaa | |
| Sokeria | |
| Valkosipulinkynttä silputtuna | |
| tuoretta, punaista chiliä |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Tillbehör Inläggningar |
| Specialkost | Glutenfri Äggfri Laktosfri Mjölkfri |
| Säsong | Sommar Skördetid |
| Svårighetsgrad | Enkelt |
| Tillredningstid | Mindre än 30 min |
| Tillagningssätt | Inläggningar |
Gör så här:
- Aloita siivuttamalla kurkku, esim. juustohöylällä.
- Sekoita marinadi: vesi, valkoviinietikka ja sokeri.
- Silppua valkosipuli ja chili pieneksi.
- Sekoita valkosipuli ja chili marinadiin.
- Kaada kurkkusiivut tiiviiseen lasipurkkiin. Kaada päälle marinadi ja sulje kansi.
- Sekoita ravistamalla.
- Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua. Mitä pidempään kurkut maustuvat, sitä tujumpi makuelämys.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.






