Kasvisreseptit

Bara bada bastu -salsa

Bara bada bastu -salsa! Tästä naposteluun tv:n ääressä tai kavereiden kesken. Tässä salsassa on yhtä paljon menoa ja meininkiä kuin nimikkobiisissään.
(3)
(862)
Ainesosat
Tulosta
300gNärpiön Vihanneksen kirsikkatomaatti
2kplNärpiön Vihanneksen suippopaprika
1kplPunasipuli
0,5kplValkosipuli
1tlJuustokumina
1tlSuola
1tlRouhittua mustapippuria
0,5tlCayennepippuri
1tlSokeri
0,25dlRypsiöljy
1kplLimen mehu
0,75punttiKorianteri
300gNachoja
Annosta
Tee näin:
  1. Klockon slår och salsan går, nu ere dags, alla nachor försvinner strax!
  2. Poista paprikoista siemenet.
  3. Pilko punasipuli rouheasti.
  4. Laita tomaatit ja paprikat airfryer-vuokaan tai uunin kestävään astiaan.
  5. Lisää sekaan suola, mustapippuri, juustokumina, cayennepippuri, sokeri ja ruokaöljy.
  6. Sekoita.
  7. Lisää astiaan vielä halkaistu valkosipuli ja päälle hieman öljyä.
  8. Kypsennä 200 C asteisessa airfryerissa n. 12–15 minuuttia, kunnes kypsyneet ja ottaneet hieman väriä.
  9. Vaihtoehtoisesti kypsennä uunin grillivastuksilla n. 12 minuuttia.
  10. Siirrä tarvittaessa toiseen astiaan.
  11. Aja sauvasekoittimella karkeaksi massaksi.
  12. Lisää limenmehu ja hienonnettu korianteri.
  13. Sekoita.
  14. Tarjoile nachojen kanssa – Nåjaa!!!
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(3)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.