Hotdog
Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
Rakuunamajoneesi | |
2kpl | Kananmunakeltuaista |
1tl | Dijon-sinappia |
2tl | Sitruunamehua |
2,5dl | Rypsiöljyä |
0,5ruukkua | Tuoretta rakuunaa |
1,5tl | Kuivattua rakuunaa |
Suolaa | |
Valkopippuria | |
Grillatut parsa: | |
12kpl | Parsoja |
2rkl | Oliiviöljyä |
0,5kpl | Sitruunan mehu |
1tl | Sokeria |
Suolaa | |
Mustapippuria |
- Rakuunamajoneesi:
- Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista, laita keltuaiset kulhoon.
- Lisää dijon sinappia ja sitruunamehua, sekoita yhteen ja lisää öljyä ohuessa virrassa niin että keltuaiset ja öljy sitoutuvat ja sakenee majoneesiksi.
- Hienonna tuore rakuuna, lisää se ja kuivattu rakuuna.
- Mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Grillattu parsa:
- Pese ja leikkaa pois n 6cm alimmasta osasta parsaa.
- Aseta parsat lautaselle, kaada oliiviöljyä päälle, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja sokeria.
- Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannussa.
- Valmistelu:
- Lämmitä 6 kpl hotdogleipää, täytä 2:lla parsalla per leipä, nokareella rakuunamajoneesia sekä tuoreita salaattiversoja tai yrttejä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.