Kasvisreseptit

Hunajaglaseerattua palsternakkaa ja piparjuuridippiä

Tarjoile palsternakat piparjuuridipin kanssa.
(0)
(1350)
Tulosta
Palsteranakat
6-8kplPalsternakkaa
3-4rklHunajaa
0,5dlRypsiöljyä
Suolaa
Dippi
2dlMajoneesia
1dlCrème Fraiche
1pieni palaPiparjuurta raastettuna
  1. Palsternakat
  2. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  3. Halkaise palsternakat pituus suunnassa.
  4. Laita kulhoon.
  5. Mausta suolalla, hunajalla ja rypsiöljyllä.
  6. Asettele palsternakat leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 15-20 minuuttia, kunnes pehmeitä ja kauniin ruskeita.
  7. Dippi
  8. Valmista piparjuuridippi sekoittamalla majoneesi ja ranskankerma.
  9. Raasta joukkoon piparjuurta oman maun mukaan.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.