Kasvisreseptit

Fräsch gurksallad

(0)
(616)
Tulosta
1stGurka, inhemsk
0dlOlja
1dlVitvinsättika
1dlKoriander, färsk
1dlSenapsfrön
1tskSocker
1tskSalt
Svartpeppar
(Torkade vitlöksflingor)
  1. Tärna gurkan. Man kan också använda 2-3 frilandsgurkor istället för en vanlig gurka.
  2. Hacka koriander.
  3. Ta en ren glasburk och sätt vitvinsättika, olja, kryddor, senapsfrön och koriander i den.
  4. Tillsätt gurkatärningarna.
  5. Blanda väl, låt stå och dra minst en timme.
AP
:Anne Pfitzner
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.