Kasvisreseptit

Gnocchigryta med tomat

Smakrikt och lätt! Lätt att göra även för ett större gäng eller till att värma. Fylld av smaker av inhemska grönsaker som körsbärstomater samt spetspaprikor.
(0)
(545)
Tulosta
800gGnocchi
2kplRödlök
3kplNärpes Grönsakers spetspaprika
0,5dlOlivolja
400gTomatkross
2dlVatten
2tskSalt
1tskSvartpeppar
250gNärpes Grönsakers körsbärstomat
300gFärsk mozzarella
1krukaFärsk basilika
  1. Ta en låg ugnfsorm.
  2. Tillsätt kokt gnocchi och olivolja.
  3. Blanda jämt.
  4. Tillsätt strimlad rödlök och skivad spetspaprika.
  5. Rör i en annan skål ihop tomatkross med salt och grovmalen svartpeppar, tillsätt även vatten.
  6. Häll såsen i formen.
  7. Blanda jämt.
  8. Tillsätt halverade körsbärstomater.
  9. Riv mozzarellabitar på formen.
  10. Grädda i 175 grader ca 30 minuter eller till att den råa gnocchipastan är klar.
  11. Servera med färsk basilika.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.