Kasvisreseptit

Gurk-fetapasta

En pastarätt som smakar såväl kall som varm. Gurk-fetapasta är en ypperlig rätt att ta med tex på piknik. Enkel, snabb och smakrik!
(0)
(362)
Tulosta
2stNärpes Grönsakers gurka
200gFetaost
1dlOlivolja
2mskVitvinsättika
2tskSalt
0,5tskSvartpeppar
2stRödlök
1krukaFärsk dill
500gPasta
  1. Koka upp vattnet till pastan.
  2. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
  3. Välj pasta enligt egen smak.
  4. Hacka rödlök och dill.
  5. Blanda olivolja, vitvinsvinäger, salt, svartpeppar, dill och rödlök till en vinegrette.
  6. Skala, halvera, gröp ur och skiva gurkorna.
  7. Värm en stekpanna.
  8. Stek gurkskivorna i pannan.
  9. Blanda vinegrette och gurkorna med pastan.
  10. Servera med smulad fetaost.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.