Kasvisreseptit

Havreotto med tomat

Denna havreotto med tomat görs i samma panna från början till slut! Detta recept hjälper dig att lätt och smidigt tillreda en förrätt eller huvudrätt och dessutom är den så smakrik!
(0)
(900)
Ingredienser
Tulosta
2mskOlja
1stLök
2stVitlöksklyfta
3dlMatgryn, havre
5dlÖrt-grönsaksbuljong
25gSmör
100gMascarpone
75gRiven parmesanost
1askNärpes Grönsakers dunne
1bägareNärpes Grönsakers orange pärl
1buntBasilika
1tskSalt
50gRostade cashew-nötter
Portioner
Kategorier
Maträtt
Huvudrätter
Förrätter
Mellanmål
Specialkost
Glutenfri
Laktosfri
Kategori
Recept
Produktkategorier
Tomat
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
30-60 min
Tillagningssätt
Stekt
Gör så här:
  1. Hacka lök och vitlök.
  2. Bryn ett par minuter i olja.
  3. Tillsätt havre matgrynen och bryn även dem ett par minuter.
  4. Höj värmen på plattan och tillsätt varm buljong i omgångar till att matgrynen är nästan klara.
  5. Skär under tiden tomaterna, hacka basilikan och riv parmesanosten.
  6. Tillsätt smör, mascarpone och riven parmesanost.
  7. Blanda om.
  8. Tillsätt tomater, basilika och salt.
  9. Blanda om.
  10. Dekorera med rostade cashew nötter, riven parmesanost och basilika.
Kasvisreseptit.fi
Din kock:Kasvisreseptit.fiFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.