Kasvisreseptit

Kesäpasta mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla

(0)
(951)
Ingredienser
Tulosta
1rsNärpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia
Spagettia
1pktBuffalamozzarellaa
5stValkosipulinkynttä
0,5dlOliiviöljyä
0,5stSitruuna, mehut ja kuori
1krukaBasilikaa
Mustapippuria
Suolaa
Portioner
Kategorier
Maträtt
Huvudrätter
Pasta
Säsong
Vardagsmat
Sommar
Skördetid
Svårighetsgrad
Snabbt och enkelt
Tillredningstid
Mindre än 15 min
Tillagningssätt
Kokat
Gör så här:
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
  2. Anna tomaattien ja valkosipulin pehmetä pannulla rauhassa, varo etteivät valkosipulinkynnet pala.
  3. Valuta al dente pasta, säästä hieman keitinvettä.
  4. Sekoita pasta, tomaatit ja valkosipulit kattilassa.
  5. Rouhi päälle runsaasti mustapippuria ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
  6. Lisää mozzarellapalaset ja tuore basilika, ehkä loraus öljyä ja lopuksi sitruunamehu ja kuoriraaste.
  7. Tarjoile välittömästi.
AP
Din kock:Anne PfitznerFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.