Naanbrödspizza med grillad gruka
4st | Naanbröd |
4tsk | Crème Fraiche |
4tsk | Olivolja |
Flingsalt | |
Till servering: | |
2st | Frilandsgurkor |
Salt | |
1påse | Mozzarella |
1bägare | Pärltomater 200g |
Salladsskott, mimis | |
Olivolja |
- Bre på Creme Frâiche och olivolja på naanbröden, strö över lite flingsalt. Grädda i 4-5 minuter i ugn i 225 grader.
- Skär frilandsgurkorna på längden (går också att använda 1 st vanlig gurka), strö på lite salt och ringla över lite olivolja, stek i torr och het stekpanna, eller grilla gurkorna ca 2 minuter på varje sida.
- Toppa de varma naanbröden med grillad frilandsgurka, pärltomater, mozzarellaost och färska salladsskott.
- Vid behov ringla ännu över några droppar olivolja.
- Bjud som tilltugg, lunch eller på buffé.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.