Kasvisreseptit

Nokkosrisotto

Nokkosrisottoa varten voi käyttää tuoretta tai nokkosta. Kuullota 1 sipuli ja 3 kourallista risottoriisiä kattilassa. Lisää kauhallinen kerrallaan kasvislientä risottoon. Sekoita puuhakauhalla. Lisää kasvislientä aina kun neste alkaa haihtua. Loppuvaiheessa lisätään nokkonen ja vegaaninen parmesaani
(0)
(238)
Ingredienser
Tulosta
3-4KourallistaRisottoriisiä
1YksiSipuli
1 litrakasvisliemi
Nokkonen
1,5DlParmesaania
Portioner
Kategorier
Maträtt
Huvudrätter
Specialkost
Vegan
Säsong
Skördetid
Svårighetsgrad
Snabbt och enkelt
Tillredningstid
30-60 min
Gör så här:
  1. Keitä 1 litra kasvislientä.
  2. Lisää toiseen kattilaan oliiviöljyn kanssa sipuli ja risottoriisi ja kuullota hetki.
  3. Tee risotto perusohjeen mukaan hämmentäen puukauhalla ja lisäämällä kauha kerrallaan kasvislientä.
  4. Loppuvaiheessa lisää nokkonen, vegaaninen parmesaanijuusto ja sekoittele vielä kasvislientä lisäten niin kauan että risotosta neste haihtunut pois kokonaan.
  5. Tarjoa valmis risotto tuoreen leivän ja viinin kanssa.
MV
Din kock:Minna VärttöFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.