Parsakaalikeitto valkoisilla pavuilla
Parsakaalikeittoa kannattaa tehdä reilu satsi, silloin kun parsakaalilla on satokausi.

Ingredienser
1st | Parsakaali (n. 500 g) |
1st | Keltasipuli |
1prk | Esikeitettyjä valkoisia papuja |
2dl | Kermaa |
Kasvislientä | |
Suolaa | |
Valkopippuria |
Portioner
Kategorier
Maträtt | Soppor Huvudrätter |
Specialkost | Glutenfri Äggfri |
Säsong | Vardagsmat Sommar Skördetid |
Svårighetsgrad | Enkelt |
Tillredningstid | 30-60 min |
Tillagningssätt | Kokat |
Gör så här:
- Paloittele parsakaali pieniin paloihin, käytä myös kanta.
- Leikkaa sipuli pienempiin paloihin.
- Keitä parsakaali ja sipuli n. 15 minuuttia kasvisliemessä.
- Lisää valkopavut (säästä puolet tarjoiluun).
- Aja sauvasekoittimella sileäksi ja lisää kerma, suola ja pippuri. Anna kiehua n. 10 minuuttia.
- Lisää loput valkopavuista ja tarjoile välittömästi.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.