Pastagratiini vihanneskastikkeella
Rapea pastagratiini sopii koko perheelle ja on mainio lämitettäväksi.
0,5dl | Öljyä |
500g | Murskattuja tomaatteja |
100g | Keltasipulia |
50g | Valkosipulia |
1rkl | kuivattua basilikaa |
100g | Parsakaalia |
100g | Kukkakaalia |
2rkl | Hunajaa |
2dl | Kermaa |
Gnocci pastaa | |
Suolaa | |
Valkopippuria | |
1rs | Kirsikkatomaatteja, kotimaisia |
Juustoraastetta |
- Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
- Laita uuni 225 asteelle.
- Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuullota öljyssä padassa.
- Lisää vihannekset ja murskattu tomaatti, basilika ja hunaja. Anna kiehua hiljalleen n 5 minuuttia.
- Lisää kerma, kiehauta. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Sekoita pasta ja kastike ja kaada se uunivuokaan, lisää kirsikkatomaatit ja juustoraaste päällimmäiseksi. Paista uunissa pinta rapeaksi.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.