Rödvinbärsmousse
Rödvinbärens intensiva bärighet kommer till sin rätt i denna mousse. Smaken domineras av bärens något syrliga, men samtidigt söta och saftiga karaktär. Det ger balans och djup till varje sked. Oavsett om det är en vardagskvälls godisstund eller en festlig tillställning, lämnar rödvinbärsmoussen efter sig en minnesvärd smakupplevelse som du vill uppleva om och om igen.
200g | Crème Fraiche |
200g | Färskost |
1dl | Pudersocker |
100g | Frysta rödvinbär |
100g | Grädde |
- Skumma creme fraiche och pudersocker.
- Tillsätt färskost och rödvinbär.
- Vispa jämt.
- Skumma grädden i en skild skål och lyft i moussen.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.