Rödbetspasta
Vardagens räddare - pasta!
Rödbetspastan är inte den snabbaste att göra från början till slut men genom att koka rödbetorna föregående dag så går resten snabbt.
600g | Rödbeta |
1st | Lök |
50g | Riven parmesanost |
50g | Smör |
400g | Spagetti |
1msk | Salt |
- Skala och tärna rödbetorna.
- Koka rödbetorna i vatten tills mjuka.
- Koka i en annan kastrull spagetti, enligt anvisningarna på paketet.
- Värm upp en kastrull.
- Tillsätt smör, hackad lök och de kokta rödbetorna i kastrullen.
- Bryn ett par minuter.
- Tillsätt den kokta spagettin.
- Servera med riven parmesanost.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.