Kasvisreseptit

Rosolli

Många anser att rosolli är en tradition vid julbordet. Det här receptet är enkelt och snabbt, och du kommer säkert lyckas. Rosolli ger en balans till lådorna och färg till julbordet. Det finns många sätt att göra rosolli på, och den traditionella varianten delar ofta åsikter. Denna härliga, modernare version av rosolli kan vara precis det som får en skeptiker att vilja ha mer. Det är definitivt värt att prova!
(2)
(593)
Ingredienser
Tulosta
Rosolli:
4stMorot
3stRödbeta
2stLök, söt
2stNärpes Grönsakers gurka
0,5dlÄppelvinäger
0,5dlOlivolja
1mskSalt
2mskSocker
Sås:
200gCremefraiche
2mskRödbetsspad
1tskSalt
Portioner
Kategorier
Maträtt
Huvudrätter
Tillbehör
Specialkost
Laktosfri
Glutenfri
Säsong
Jul
Kategori
Recept
Produktkategorier
Gurkor
Svårighetsgrad
Snabbt och enkelt
Tillredningstid
Mindre än 30 min
30-60 min
Tillagningssätt
Kokat
Kan göras på förhand
Blandat
Gör så här:
  1. Rosolli:
  2. Riv de skalade morötterna med den stora delen.
  3. Skär de skalade och förkokta rödbetorna i valfri form och storlek.
  4. Tärna de skalade, halverade och urgröpta gurkorna.
  5. Blanda ihop äppelvinäger, olivolja, salt och socker i en stor skål.
  6. Blanda i grönsakerna.
  7. Sås:
  8. Blanda ihop ingredienserna och lägg i kallt innan servering.
Kasvisreseptit.fi
Din kock:Kasvisreseptit.fiFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(2)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.