Kasvisreseptit

Smörgåstårta med vegeröra

Vegetarisk god basröra som funkar på smörgåsen, till bakad potatis eller i en festligare smörgåstårta!
(0)
(644)
Ingredienser
Tulosta
Röran
80g Kalamataoliver
80gSoltorkad tomat
3stinhemska tomater
5gPersilja
200gSmältost
1tskPaprikapulver
1krmSalt
Smörgåstårta
12skivor Formbröd
1satsVegeröra
0,5dlMjölk
150gMajonnäs
Portioner

Vi rekommenderar denna produkt:

Närpes Grönsaker
TOMAT
Kategorier
Maträtt
Salta bakverk
Tillbehör
Specialkost
Glutenfri
Laktosfri
Säsong
Fest
Sommar
Valborg
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
Över 60 min
Tillagningssätt
Blandat
Kan göras på förhand
Gör så här:
  1. Röran
  2. Skär oliver och soltokade tomater i tunna skivor.
  3. Tvätta tomaterna och skär i tärningar.
  4. Finhacka persiljan och blanda sen alla ingredienser i en skål.
  5. Smaka av fyllningen med salt och paprikapulver.
  6. Smörgåstårta
  7. Skär bort kanterna av brödet, rada ut på ett skärbräde och pensla med mjölk.
  8. Fördela fyllningen i 3 lager mellan 4 lager bröd, fukta varje lager skillt.
  9. Täck in smörgåstårtan med färskfolie och låt stå i kallt några timmar.
  10. Bre över majonnäs så att allt bröd blir täckt på alla sidorna, dekorera med valfria grönsaker såsom Närpes grönsakers gurka, Dunnetomater och färska salladsskott.
JL
Din kock:Jens LindstedtFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaSkriv ut eller ladda ner pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.