Kasvisreseptit

Stekt ris med grönsaker

Ombyte till matbordet enkelt och utan att spara på smaken! Passar såväl till vardag som fest och de inhemska grönsakerna bjuder på färg!
(0)
(3001)
Tulosta
500gRis
1stNärpes Grönsakers gurka
1stNärpes Grönsakers spetspaprika
2stKeltasipuli
1stNärpes Grönsakers röd chili
2-3mskSojasås
1krukaKoriander
40gMajonnäs
0Rypsolja till stekning
  1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skala, gröp ur och tärna gurkan.
  3. Tärna även spetspaprikan, hacka löken och skiva chilin.
  4. Värm stekpannan.
  5. Lägg rypsolja och kokt ris i pannan.
  6. Stek lite färg på riset.
  7. Tillsätt 1 msk soja.
  8. Blanda jämt.
  9. Ta åt sidan det stekta riset.
  10. Värm upp stekpannan igen.
  11. Stek grönsakerna snabbt i pannan.
  12. Blanda i riset.
  13. Servera med färsk koriander och majonnäs.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.