Kasvisreseptit

Tomat-persiljepesto

Här kan man variera med favorit pastan.
(0)
(285)
Ingredienser
Tulosta
200gFullkorns Spaghetti
200gSoltorkade tomater
0,5dlSolrosfrön
0,5mskCitronsaft
2mskParmesanost riven
1dlFärsk persilja hackad
1tskSvartpeppar
2mskVatten
1stVitlöksklyfta
Portioner
Kategorier
Maträtt
Huvudrätter
Pasta
Specialkost
Laktosfri
Mjölkfri
Säsong
Skördetid
Sommar
Vardagsmat
Svårighetsgrad
Snabbt och enkelt
Tillredningstid
Mindre än 30 min
Tillagningssätt
Kokat
Gör så här:
  1. Koka spagetti i saltat vatten.
  2. Kör soltorkade tomater med oljan, solrosfrön, citronsaften, parmesanosten, persiljan, svartpepparn, vattnet och den hackade vitlöksklyftan i en mixer.
  3. Kör till slät blandning. Krydda enligt behov.
  4. Häll av spagettin och blanda peston med spagettin. Dekorera med persilja och riv parmesanost ovanpå.
AP
Din kock:Anne PfitznerFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.