Ugnsomelett med pesto och tomat
Omelett i ugnen med inhemska tomater. Färgglad, lätt och lite annorlunda. Snabb tillredning och in i ugnen. Prova!
8st | Ägg |
2dl | Matgrädde |
100g | Pestosås |
1ask | Närpes Grönsakers Dunne tomat |
2tsk | Salt |
1tsk | Svartpeppar |
1kruka | Basilika |
- Lägg ugnen på 140 grader.
- Söndra äggen i en skål.
- Tillsätt pesto, matgrädde, salt och svartpeppar.
- Rör om.
- Häll äggmassan i en ugnsform.
- Strö på tomater.
- Grädda i ugn 10-20 minuter.
- Tills klar.
- Innan servering strö på färsk basilika.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.