Uuniperuna
Kauan eläköön peruna! Todella helppo resepti, joka ei montaa minuuttia keittiöntason äärellä vaadi. Voi hyvin ottaa mukaan retkelle kun peruna pysyy lämpöisenä foliossa ja täytteen voi helposti ottaa mukaan purkissa!

Ingredienser
4st | Perunaa, isoa, esim Rosamunda |
Täyte | |
100g | Kesäkurpitsaa |
100g | Porkkanaa |
1st | Punasipulia |
10g | Tilliä |
120g | Vegaanista majoneesia |
50g | Cavi-art, punainen |
1tsk | Etikkaa |
Suolaa, mustapippuria |
Portioner
Kategorier
Maträtt | Huvudrätter |
Specialkost | Glutenfri Äggfri Laktosfri Mjölkfri Vegan |
Säsong | Vardagsmat Fest |
Svårighetsgrad | Enkelt |
Tillredningstid | Över 60 min |
Tillagningssätt | Blandat Ugn Kan göras på förhand |
Gör så här:
- Pese perunat huolellisesti, kääri jokainen peruna alumiinifolioon, paista uunissa, 200 astetta, noin 1 tunnin.
- Kokeile cocktailtikulla tai terävällä veitsellä, että peruna on kokonaan pehmeä. Sekoita sillä aikaa täyte.
- Täyte
- Pese kesäkurpitsa, kuori porkkanat ja punasipuli.
- Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Hienonna tilli, sekoita kaikki ainekset hyvin, mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Leikkaa perunaan viilto (pituussuunnassa), jaa täyte kaikkiin perunoihin, laita mielellään päälle vielä nokare Cavi-artia ja muutama tillioksa.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.